Analiza

Femrat në teknologji: Sukseset dhe dështimet

Publikuar , 20 Prill 2015
0
Femrat në teknologji: Sukseset dhe dështimet

Can Women Succeed in the Tech SectorA janë femrat të afta të bëhen dikushi në botën e teknologjisë? Përse jo?! Kohët e fundit femrat po fitojnë pozita goxha të rëndësishme në botën e teknologjisë përfshi edhe kompanitë më emër.

Mësoni për potencialin që femrat zotërojnë përsa i përket kësaj fushe, aftësitë që ato duhet të kenë, shembullin që duhet të ndjekin dhe sfidat me të cilat do ti duhen të përballen për të arritur majat e suksesit përmes këtij infografiku. (PCWorld Albanian)

women-in-technology-infographic

LEXO EDHE:  Rritet numri i biznesve në Shqipëri që ofrojnë pagesa me kartë bankare