Lajmet

Festa e Pavarësisë, sulmohen uebfaqe serbe, ruse dhe greke

Nov 29 2012
0 Shpërndarje
Festa e Pavarësisë, sulmohen uebfaqe serbe, ruse dhe greke

Më 28 nëntor 2012, në festën e Pavarësisë së Shqipërisë, u sulmuan shumë uebfaqe të vendeve të rajonit, fqinje me Shqipërinë, por edhe deri në Rusi.

Kështu Grupi shqiptar i hakerave “Crack’z Team” sulmoi uefaqe serbe,ruse dhe greke.

Këto sulme, nga ky grup janë organizuar që uebfaqet të hakoheshin, pikërisht në ditën më të rëndësishme për shqiptarët, në ditën e Festës së Flamurit.

Uebfaqet janë sulmuar nga Grupi Hackereve Albania Crack’z Team , me anëtarë: dR.h4ck3R ~ dR.M1st3R ~ Br3AcKeR ~ ProxyC3. Ky grup njihet edhe me emrin Albanian Security Cracker, të cilët sulmuan shumë uebfaqe serbe edhe më 17 Shkurt,2012, për nder te ditës së Pavarësisë se Kosovës.

Më poshtë është lista e uebsite-ve që janë ende në duart e AlbaniaCrack’zTeam . (PCWorld Albanian)

http://ddas.damt.gov.gr/

http://www.optiwebstudio.coo.rs

http://oran4.co.rs/

http://ortocentar.com/

http://parfemshop.coo.rs/

http://staniste.org.rs/

http://www.derma.co.rs

http://www.sba.rs

http://tehnickipregledbeograd.com/index.html

http://7.coo.rs/

http://biougalj.coo.rs/index.html

http://www.cozmoprof.rs/

http://st-cook.ru/

http://davos-enterijer.co.rs/index.html

http://www.vertikal-plus.ru/

http://emocionalnainteligencija.com/index.html

http://eurotimgroup.com/index.php

http://filterizavodu.coo.rs/

http://hatayogabeograd.com/

http://epos-ural.ru/

http://investin.com.gr/

http://evibotsari.gr

http://agathaflowers.ru/

http://giftea.ru/

http://joga-akademija.com/index.php

http://livinginunity.coo.rs/

http://nasakucabatajnica.coo.rs/

http://pavlica.coo.rs/

http://stefadent.com/

http://stomatoloskaordinacijaburic.com/

http://tehnickipregledbeograd.com/

http://vasystem.net/

http://wp.coo.rs/

http://yogacentarsrbije.com/

http://yogasavezsrbije.com/

http://zoromont.com/

http://zivetizdravo.coo.rs/

http://vdisk.coo.rs/

http://interluta.com/

http://dimavision.net/

http://sysishow.hu/

http://ekoodluka.info/

http://norelax.hu/

http://onlany.net/

http://zambofuvar.eu

http://chipendale.hu/

http://escaperoom.hu/

http://ginagallardo.hu

Lajmet e fundit>