Lajmet

Firefox 103 sjell performancë dhe përditësime sigurie

Nga: PCWorld
Publikuar , 27 Korrik 2022
Ky version i shfletuesit si çdo version i kaluar do të shpërndahet përmes funksionit të përditësimit automatik. Firefox 103 sjell performancë dhe përditësime sigurie

Firefox 103 dhe Firefox 102.1 ESR u lançuan ditën e Marte duke sjellë përditësime sigurie, rritur performancën dhe modalitetin picture-in-picture.

Mozilla publikon përditësime për kanalet e zhvillimit të Firefox gjithashtu. Edicionet Beta dhe Developer janë në versionin 104, Firefox Nightly në versionin 105 dhe Android në versionin 103.

Çfarë ka të re?

  • Akses i toolbar nga tastiera
  • Total Cookie Protection është i aktivizuar automatikisht
  • Firefox 103 adreson probleme sigurie

Shkarkimi i Firefox 103

Ky version i shfletuesit si çdo version i kaluar do të shpërndahet përmes funksionit të përditësimit automatik.

Shkarkimet direkte janë gjithashtu të disponueshme dhe ju sugjerojmë të ndiqni lidhjet si mëposhtë:

Sipas Mozilla Firefox 103 sjell performancë të shtuar në ekrane me teknologji rifreskimi prej 120Hz. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Me versionin e fundit të Firefox askush nuk ju gjurmon dot në internet