Softuer

Firefox 3.5 Release Candidate i gatshëm për shkarkim

Publikuar , 23 Qershor 2009
0
Firefox 3.5 Release Candidate i gatshëm për shkarkim

Sipas Mozilla, Firefox 3.5 RC veçohet me vegla të përmirësuara për kontrollim të të dhënave private, performancë më të mirë dhe stabilitet falë makinës së re Tracemonkey Javascript, përkrahjes natyrore për JSON dhe tema punuese të uebit, përmirësimeve në shtersat e motorit Gecko për përpunim më të shpejtë të përmbajtjes dhe shumë gjëra tjera.

Në rast se keni instaluar Firefox 3.5 Beta 4, ju do të duhej të pranoni një ofertë për të avancuar automatikisht në versionin RC. Nëse jo, provoni të klikoni “Check for Updates” në menynë Help.

Shkarkoni Firefox 3.5 Release Candidate RC.

LEXO EDHE:  Tinder lançon komunikimin me video