Softuer

Firefox 3.6 RC2

Publikuar , 19 Janar 2010
0
Firefox 3.6 RC2

Pas ngjarjeve që jane duke dëmtuar imazhin e Internet Explorer  për problemin e sigurisë  i cili cdo ditë është akoma më shume në qender të vëmendjes dhe pikërisht për këtë  pas një jave të publikimit të  RC1 të Firefox , Mozilla ka menduar të publikojë RC2.

Në krahasim me parardhësin RC2 ka vetem një të re, korrigjimin e nje mangësie të sigurisë e cila ishte verifikuar në versionin parardhës.

Version përfundimtar i Firefox 3.6 do të publikohet rreth datës 26 Janar. Përfundimisht version I Firefox 3.7 nuk  mund të realizohet më , pikërisht sepse në vend të tij do të publikohen azhornimet e ndryshme që do të bëjnë të mundur një browser sa më eficent dhe të  azhornuar.

LEXO EDHE:  Apple prezantoi shërbimin me pagesë të lajmeve News+

Lajmet e fundit>