Blog

Fitimi i gjigandëve të teknologjisë në tre mujorin e parë të 2017-ës

Publikuar , 29 Maj 2017
Tre mujori më i mirë për nga rritja e fitimit u shënua nga Netflix. Edhe pse kompania ka fitimin më të ulët të këtij grupi të paraqitur, ato kanë mund të më mëdha për të shënuar vlera rekord rritjeje. Fitimi i gjigandëve të teknologjisë në tre mujorin e parë të 2017-ës

Ndërsa po finalizohen raportet financiare të tre mujorit të parë të vitit, ky infografik jep një pamje të fitimit të kompanive dhe si ka ndryshuar ai krahasuar me një vit më parë.

Tre mujori më i mirë për nga rritja e fitimit u shënua nga Netflix. Edhe pse kompania ka fitimin më të ulët të këtij grupi të paraqitur, ato kanë mund të më mëdha për të shënuar vlera rekord rritjeje.

Vetëm në tre mujorin e parë të 2017-ës Netflix është rritur me 544% krahasuar me një vit më parë në fitim. Në vendin e dytë vjen Facebook me një rritje prej 76% të fitimit kurse rritje më të vogël e ka Apple me vetëm 5%.

Sakaq fitimi i Netflix është 180 milion dollar ndërsa i Apple 11.03 milion dollar. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Tim Cook konfirmon, Apple po punon në një makinë elektrike