Vëzhgim

Fizika dhe Angry Birds

Publikuar , 26 Maj 2011
0
Fizika dhe Angry Birds

Për revistën Wired, Rhett Allain ka bërë disa llogaritje serioze për rrugën dhe shpejtësinë e zogjëve në Angry Birds. Duke përdorur softuerë që kapin pamje në ekran, ai ishte në gjendje të marrë lëshimin e zogjëve në hollësi me pamje-për-pamje. Ai analizoi nëse zogjët në lojë vepronin siç, në krahasim me shkencën e fizikës vërtetë, që do të duhej që zogjët që shkojnë horizontalisht të shkojnë më shpejt se zogjët që shkojnë lart.

Analiza e tij mund të quhet si një hetim më i hollësishëm i lojës Angry Birds. Shtypni këtu për t’i parë metodat e tij dhe përfundimet.

Në fund, mos u kurseni që ta shkruani mendimin tuaj./pcworldalbanian

 

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë