Vëzhgim

Flickr të mbrojë përmbajtjen intelektuale

Publikuar , 25 Shkurt 2012
0
Flickr të mbrojë përmbajtjen intelektuale

Faqja për shkëmbim të fotografive e cila posedohet nga Yahoo sapo ka shtuar kodin e ri të paraqitur do-not-pin Pinterest tek të gjitha faqet e Flickr tek fotografitë e mbrojtura ose që janë pronë intelektuale.

“Flickr ka futur etiketimin dhe e paraqet atë në të gjitha faqet jo-publike/jo-të sigurta, e po ashtu kur një anëtar e ka ndalur shkëmbimin e përmbajtjes së tyre në Flickr,” konfirmoi përfaqësuesi i faqes Flickr për VentureBeat gjatë të premtes. “Kjo nënkupton që vetëm përmbajtja që është “e sigurt”, “publike” dhe e ka butonin për shpërndarje mund të karficohen në Pinterest.”

Pinterest, si një rifreskues, është faqja për karficim digjital që i përkrah anëtarët për të vendosur karfica, përgjatë aplikacioneve, prodhimeve, recetave, rrobave, fotografive dhe gjërave të tjera që ata duan t’i vendosin tek përmbledhjet e quajtura borde. Faqja private eta është rritur në njërin nga rrjetet me më së shumti trafik online./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Edhe pse kanë më shumë ndjekës, influencerët e Pinterest fitojnë më shumë në Instagram