Ja se si

Flisni në Facebook Chat nga Windows Live Messenger dhe Hotmail

Publikuar , 30 Prill 2011
0
Flisni në Facebook Chat nga Windows Live Messenger dhe Hotmail

Përcjellni udhëzimin e mëposhtëm që do të ju tregojë se si të komunikoni me shokët në Facebook përgjatë Hotmail ose Windows Live Messenger.

  • Në pjesën e sipërme të dritares në Hotmail, shkoni te Messenger dhe klikoni Profile.
  • Në pjesën e majtë, nën seksionin “Connect To”, zgjedhni në Connect dhe pastaj Facebook.
  • Ngjashëm, nën “Messenger social”, klikoni në ikonën e Facebook brenda kutisë “Connect your services”.
  • Përzgjedhni opsionin Chat with my Facebook friends in Messenger nën seksionin “Share on Windows Live” dhe klikoni Connect.
  • Kyçuni në Facebook, nëse është e nevojshme, dhe klikoni në Allow kur kërkohet leja.

Shpresoj që do të ju ndihmojë ky mësim./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Ja sesi të gjeni, ndryshoni dhe fshini komentet që keni bërë YouTube