Lajmet

FLOSS Kosova dhe Don Bosko prezantojnë Ditën e Softuerit të lirë me 22 tetor

Publikuar , 13 Tetor 2009
0
FLOSS Kosova dhe Don Bosko prezantojnë Ditën e Softuerit të lirë me 22 tetor

Konferenca organizohet nga FLOSS Kosova dhe në kooperim me Liceun Elektroteknik “Don Bosco” në Prishtinë.

Gjatë këtij prezantimi komuniteti i Liceut, duke përfshirë studentët dhe profesorët, do të njoftohet për së afërmi me kodin e hapur dhe qëllimin e tij, Linux-in, Open Street Map, Wikipedia, e gjëra të tjera në lidhje me softuerin me kod të hapur.

E në varësi të disponimit të të pranishmëve në prezantim do të paraqiten edhe video nga Linux.

LEXO EDHE:  Ylli i YouTube dënohet me 10 vite burg