Lajmet

Focusmusic.fm, muzikë për punë dhe produktivitet

Sep 26 2016
0 Shpërndarje
Focusmusic.fm, muzikë për punë dhe produktivitet

ptnzdlqx5c59xkp3ts93Dëgjimi i muzikës për produktivitet është diçka të cilën ne e praktikojmë, por nëse ju jeni tipi i cili preferon një muzikë pa vokale në sfond ndërsa punoni, Focusmusic.fm është opsioni i duhur.

Është i thjeshtë, ka ndërfaqe minimale me pak butonë kontrolli dhe lista muzike. Një buton i madh qëndror për luajtjen e muzikës shoqërohet nga dy butonë më të vegjël për të ndërruar muzikën.

Shërbimi është i lehtë dhe falas duke i shërbyer qëllimit. Nëse nuk jeni adhurues i muzikës Electronic atëherë pak gjëra për ju ka në këtë mes. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>