Vëzhgim

Font i veçantë i frymëzuar nga Mahatma Gandi

Jul 30 2011
0 Shpërndarje
Font i veçantë i frymëzuar nga Mahatma Gandi

KV Sridhar, Payal Juthani, Nadine Pereira dhe Zainab Karachiwala janë anëtarët e skuadrës që kanë konceptualizuar dhe dizajnuar fontin e Ganidt. Ata thonë:

Ne besojmë që mësimet e Bapu-s kanë fuqinë për të sjellë paqe dhe dashuri në këtë botë. Fontet e dizajnuara në mënyrë të veçantë, duke përdorur paraqitjen Bapu, do të huazojnë fuqinë e të vërtetës dhe fuqisë së besimit të Bapu-s në të vërtetën dhe kundërdhunën, deri te fjalët e secilit që e përdorin fontin. Rijetojeni vizionin e Bapu-s me Gandhijifonts.

Shikojeni videon e mëposhtme për të ditur se si xhamat kanë qenë frymëzues të dizajnit të alfabeteve të fontit.

Fonti është i gatshëm në gjuhën angleze, hinu, urdu dhe në shumicën e gjuhëve indiane. Shkoni këtu për ta shkarkuar këtë font./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>