Softuer

Free Opener hap 75 lloje të ndryshëm të skedarëve

Publikuar , 30 Maj 2011
0
Free Opener hap 75 lloje të ndryshëm të skedarëve

Free Opener është një program falas që mund të jetë në gjendje t’i zgjidhë problemet e natyrës së këtillë. Me Free Opener ju nuk keni më nevojë që të brengoseni për hapjen e skedarëve sërish. Ai funksionon në shumë sisteme Windows për të ju ndihmuar për hapjen e shpejtë të shumë skedarëve PDF me 75 shtojca të tjera. Ai ua mundëson përdoruesve për t’i parë, ndryshuar dhe shtypur skedarët pa pasur nevojë që të shkarkojnë skedarë të veçantë.

Veçoritë e Free Opener

  • Hapni skedarët pa pasur nevojë që të instaloni Microsoft Office
  • Shikoni video
  • Dëgjoni ndonjë audio skedar
  • Shikoni fotografitë
  • Hapni RAW skedarët e kamerave dixhitale

Ky softuer mund të hapë llojet e skedarëve të mëposhtëm:

I hap 75+ lloje të ndryshëm të skedarëve (por duke mos qenë i kufizuar me kaq) PDFDOC,AVIDOCXZIP, JAR, XML, HTML, SWF, 7Z, PHP, XLSXMKVFLVXLS, JPEG, TXT, PSD, WMV, CR2, PPTPPTX, CRW, GIF, MSG, NEF, TIFF, JPG,MOV, MP4, LOG, PNG, CS, INI, MPEG, MPG, CSS, MP3, CFG, HTM, BMP, JS, XLSM, WA, ICO, REG, DNG, ARW, MID, ORF, RAF, PEF, RESX, CF2, ERF, MEF, MRW, SR2, X3F.

LEXO EDHE:  Pas 16 vitesh Mozilla ndryshon logon e Firefox