Biznes

Freelancer.com lëshon plaftorma të reja

Publikuar , 22 Shkurt 2011
0
Freelancer.com lëshon plaftorma të reja

Sot, shumë punë mund të kontraktohen online. Përgjatë uebfaqes freelancer.com, punëdhënësit mund të punësojnë freelancer-ët për të kryer punë të ndryshme, nga softuer, shkrime, hyrje në të dhëna dhe dizajn deri në inxhinierim dhe shkencë, shitje dhe reklamim dhe shërbime të kontabilitetit dhe të ligjshme. Faqet e reja do të kenë një numër të veçorive lokale, së bashku me mbështetje lokale dhe mundësinë për të vepruar me valuta lokale.

Tregjet e reja do të ndihmojnë miliona biznese të vogla dhe sipërmarrës nëpër tërë regjionin. Ato do të ofrojnë një burim të mirë për freelancer-ët për të kërkuar punë online përgjatë një radhe të larmishme të më shumë se treqind industrive të ndryshme./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Kompanitë Amerikane vazhdojnë të bëjnë biznes me Huawei në kundërshtim me urdhrin e Trump