Lajmet

Fuel My Run ndjek ushtrimet tuaja dhe ju ndihmon të vendosni kur të ushqeheni

Publikuar , 08 Dhjetor 2013
0
Fuel My Run ndjek ushtrimet tuaja dhe ju ndihmon të vendosni kur të ushqeheni

Fuel My RuniOS: Ndjekësit e fitnesit janë mjaft të lehtë për t’u gjetur këto ditë, por jo shumë prej tyre ndihmojnë në përdorim të informacionit që grumbullojnë për të ju bërë të hani ushqimin e duhur.

Fuel My Run është një aplikacion mjaft i thjeshtë që ju tregon kur të hani dhe pini. Kur e hapni Fuel My Run, ju mund të zgjidhni mes metodave të ndryshme të trajnimit dhe distancave dhe aplikacioni do t’iu rikujtoj kur duhet të hapni ose të pini.

Kjo është në fakt e tëra, por nëse jeni duke u përgatitur për një maratonë ose jeni thjesht jo edhe aq të mirë në mbajtjen mend se kur duhet të pini ujë kur jeni duke vrapuar, Fuel My Run mund të ju ndihmojë në lidhje me këtë.

Fuel My Run (1.99 dollarë) (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  A keni nevojë për një antivirus në Android? Po iPhone?

Lajmet e fundit>