Biznes

Fujitsu do t’i lejojë zhvilluesit të testojnë softuer, pa pagesë

Publikuar , 06 Korrik 2010
0
Fujitsu do t’i lejojë zhvilluesit të testojnë softuer, pa pagesë

Fujitsu shpreson se testimi do të nxis rritje të shitjeve të serverëve të saj kompjuterik, duke tentuar të dyfishojë shitje të këtilla në rreth 10 miliard në vit (114 milion dollarë), duke pasur parasysh vitin fiskal që fillon vitin e ardhshëm.

Testimi do t’i mundësojë prodhuesve të softuerit që të përmirësojnë mënyrën e promovimit të produkteve të tyre tek klient me perspektivë siç janë prodhuesit, ka thënë një zëdhënëse e Fujitsu.

Fujitsu ka vendosur një qendër testuese dhe ka filluar me punën me dy zhvillues të softuerit. Ajo shpreson të ketë rreth 10 firma të abonuara deri në fund të këtij viti.

LEXO EDHE:  Policia Britanike i konfiskon një hakeri 1.1 milionë dollarë në bitcoin për të kompensuar viktimat