Lajmet

Funksioni Undo Send i Google vjen në Gmail për Android

Publikuar , 21 Gusht 2018
0
Funksioni filloi si një eksperiment i Google Labs që duhej të aktivizonit përpara se të kalonit në listën zyrtare të Gmail në 2015 Funksioni Undo Send i Google vjen në Gmail për Android

Funksioni Undo Send i Google ka shpëtuar njerëzit nga gabimet në postën elektronike për vite me radhë në versionin ueb të Gmail.

Tani, funksioni po transportohet në versionin zyrtar celular të aplikacionit, duke filluar me një lëshim në versionin zyrtar Android të Gmail, sipas Android Police. Funksioni duhet të arrijë me versionin 8.7 të Gmail.

Funksioni filloi si një eksperiment i Google Labs që duhej të aktivizonit përpara se të kalonit në listën zyrtare të Gmail në 2015. Ajo funksionon duke zbatuar një vonesë kohore në email-et e dërguara për t’ju lejuar t’i anuloni ato brenda 10 sekondave.

Ekziston tashmë në celular brenda aplikacionit Inbox të Google në të dy versionet iOS dhe Android. Por, për ata që përdorin versionin zyrtar celular të Gmail, ai mungon në mënyrë misterioze.

Android Police vëren se ky mund të jetë një përditësim nga ana e serverit, prandaj mund të mos shfaqet siç duhet në shënimet e përditësimit për të gjitha pajisjet dhe mund të kërkojë rifillimin e Gmail edhe nëse aplikacioni po ekzekuton versionin 8.7. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Dyqani i aplikacioneve Google Play pushtohet nga ngjyra e bardhë