Analiza

Galaxy S II, 33 milion njësi të shitura për 55 ditë

Publikuar , 04 Korrik 2011
0
Galaxy S II, 33 milion njësi të shitura për 55 ditë

 

Sipas Samsung, një njësi Galaxy S II është shitur çdo 1.5 sekonda qysh prej se është lansuar në muajin prill,  dhe në vete celulari ka arritur të shtyjë para prezencën e Samsung në tregjet e Evropës. Samsung Electronics ka qenë për 17 javë në majë të tabelave të shitjes së celularëve në Britani të Madhe, dhe ka kapërcyer prej vendit të katërt në vendin e tretë në kuadër të shitjes së celularëve të mençur në Austri dhe Zvicër.

Për amerikanët që kërkojnë të shijojnë këtë produkt, duhet ende pritje. Raportet e fundit sinjalizojnë se mund të ketë debutim në mes të korrikut në Kanada, ndërsa më pas pritet të ketë debutim edhe në SHBA ka fundi i muajit korrik. /pwcorldalbanian

 

LEXO EDHE:  Koronavirusi dhe revolucioni i të punuarit nga shtëpia