Analiza

Gamescom 2011 mirëpret 275,000 pjesëmarrës

Publikuar , 21 Gusht 2011
0
Gamescom 2011 mirëpret 275,000 pjesëmarrës

Edhe pse asnjë incident nuk është raportuar, ka pasur një raport se kapaciteti maksimal i sallës së ekspozimeve është arritur dhe hyrja për në event ka qenë “përkohësisht” e bllokuar për vizitorë. 

Gamescom 2012 pritet të mbahet me 15-19 gusht në Koln të Gjermanisë, ndërsa derisa të vie ajo ditë sigurisht se ne do të shohim në treg tituj të ndryshëm argëtues. Gamescom 2011 në mes tjerash ka pasur 557 ekspozues prej 39 shteteve të ndryshme të botës. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Konflikti në biznes dhe mënyrat për parandalimin e tij