Harduer

Gatway kthehet kah Atom për netbook-un e tyre të dytë

Publikuar , 20 Korrik 2009
0
Gatway kthehet kah Atom për netbook-un e tyre të dytë

Kësaj radhe, Gateway përsëri po ndjekë udhën tradicionale, duke shpalosur produktin më të ri LT2000 që është krijuar përreth platformës Atom, të Intel.

I veçuar me një ekran më të vogël 10.1 inç LED bacilit LCD, LT2000 arrin i pajisur me një Intel Atom N270 (1.6 GHz, 512 KB L2 Cache), 1GB DDR2-533 memorie, dy hard disqe 160 GB, grafikë të integruar Intel GMA950, Wi-Fi, ueb kamerë të integruar, tri porte USB, një bateri 3 qelizore dhe Windows XP Home me SP3.

Konfigurimet tjera gjithashtu do të jenë të mundshme, qoftë me veshje të zezë apo “vishnje”. Sipas Gateway, çmimi final për LT2000 do të jetë 300 dollarë.

LEXO EDHE:  Procesori buxhetor arrin frekuencën rekord prej 6Ghz