Softuer

GClient si klient për Google+

Publikuar , 19 Korrik 2011
0
GClient si klient për Google+

Veçoritë kryesore të GClient

  • Lajmërimi i porosive që merrni;
  • Dërgimi komente tek të gjithë përdoruesit, ose te vetëm grupet që ju doni (në “Circles”);
  • Komunikoni në kohë reale;
  • Menaxhimi i kontakteve në “rrathë”;
  • Ndryshimi i faqes Google+ për të përdorur veçori shtesë.

GClient punon në Windows XP, Windows Vista dhe Windows 7 dhe kërkon që ta instaloni .NET Framework.

Shkarkoni programin GClient./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Google Maps u vjen në ndihmë njerëzve me probleme me shikimin