Softuer

GetJar arrin në një miliard shkarkime

Publikuar , 22 Qershor 2010
0
GetJar arrin në një miliard shkarkime

Sipas zyrtarëve dhe analistëve të uebit, teknika e GetJar qëndron në faktin se ajo përkrahë një bashkësi të gjerë të platformave duke përfshirë Android, Symbian, BlackBerry dhe madje edhe celularë të zakonshëm.

Shfletimi i GetJar është shumë më argëtuese në një PC sesa në celularë, për shkak se janë më shumë një aplikacion i veçantë i natyralizuar sesa një ueb faqe.

Kjo pritet të ndryshojë në fund të këtij viti, kur kompania do të shpalos aplikacionin e saj GetJar Android. Kjo do të pëcillet edhe nga aplikacionet e dyqaneve të BlackBerry dhe Nokia, për të konkurruar me BlackBerry App World dhe Nokia Ovi Store, kanë theksuar zyrtarë të GetJar.

Duke pasur parasysh se shumë njerëz janë duke pasur vështirësi për të hulumtuar me App World dhe Ovi Store, paraqitje e këtyre dyqaneve do të jetë më se e mirëseardhur.

LEXO EDHE:  Mozilla lançon Rrjetin Privat të Firefox