Softuer

Gingerbeard kryeson tregun e Android me 50.51%

Publikuar , 04 Dhjetor 2011
0
Gingerbeard kryeson tregun e Android me 50.51%

Rezultati? Tani, gjashtë versioni i Android ekzistion në pajisje (Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread dhe Ice Cream Sandwich) me Gingerbear duke qenë kryesuesi. Android 2.3.x përfaqëson 50.51% të të gjitha instalimeve të sistemit Android derisa të gjitha versionet e tjera ende kanë 47% (dallimi është Honeycomb në tabletë).

Derisa Ice Cream Sandwich është mjaft i freskët për të qenë pjesë e tabelës, Froyo ende ka një prani prej 35.3% me Eclair që funksionon në 9.6% në pajisjet që përdorin Android. Ekzistojnë gjithashtu 1.3% të pajisjeve që kanë Donut dhe besojeni apo jo, janë 0.8% e telefonave që kanë Cupcake.

Duhet ta pranojmë faktikn që disa pajisje janë të dënuara që ta kenë versionin ekzistues të sistemit Android deri sa të mos i hedhin. Pyetja e vetme është se sa shpejt veprojnë për këtë prodhuesit e pajisjeve origjinale./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Microsoft ribrandon dhe ridizajnon aplikacionin e detyrave