Harduer

Gjendja e mirë e Videokamerave Looxcie

Publikuar , 15 Shtator 2010
0
Gjendja e mirë e Videokamerave Looxcie

Gjendja e mirë e videokamerave Looxcie mundëson inçizim 4 orësh pa u ndalur dhe gjithashtu nëse dëshironi të inçizoni një klip të qastit ju mund të shtypni butonin “inçizim i qastit” dhe të incizoni deri në 30 seconda klip.
Klipin të cilin e incizoni mund ta dërgoni me Bluetooth në telefonin tuaj mobil dhe mund ta shfaqni atë në Facebook, YouTube ose ta dërgoni pëmes e-mail-it tuaj.

Aktualisht Looxcie është në dispozicion vetëm për celularët APP Android, por tani kompania Looxcie është duke zhvilluar bisedime edhe me sistemet operative të telefonave ceularë si BlackBeryy dhe iPhoneWindows në mënyrë që të mundësojë kyçjen e këtyre klipeve në këta celularë deri në fund të vitit.
Videokamera e re Looxcie do të dalë në shitje shpejt dhe do të kushtojë 199$.

LEXO EDHE:  Laptopët e Huawei kanë pasur një problem sigurie që nga faza e prodhimit

Lajmet e fundit>