Lajmet

Gjeni numrin e vërtetë të porosive që keni në llogarinë tuaj në Gmail

Publikuar , 12 Gusht 2014
Gjeni numrin e vërtetë të porosive që keni në llogarinë tuaj në Gmail

cuivyebmqyvo6lqrufajGmail nuk e shfaq një numër të vërtet të porosive vetvetiu, për shkak se Gmail përdor pamjen e bisedave. Ndalni shfaqjen e bisedave për të parë numrin e vërtetë të porosive individuale në llogarinë tuaj në Gmail.

Nganjëherë është e dobishme të njihet se sa porosi keni nga një dërgues i caktuar ose në një datë të caktuar. Pasi që Gmail përdor vetvetiu pamjen e bisedave, ju e shihni vetëm numrin e bisedave.

Kur ndalni shfaqjen e bisedave, ju do të shihni numërimin e porosive individuale për inbox-in tuaj, e-mmailet e dërguara, etiketat dhe në rezultatet e kërkimit. Ju do të shihni diçka si kjo, “1-50 of 2,139” në këndin e djathtë të sipërm të listës suaj me porosi. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Gmail, Drive, Docs dhe disa shërbime të Google pësojnë ndërprerje disa orëshe

Tags >

Gmail