Vëzhgim

Gjeni përgjigjie shpejt dhe lehtë në Ubuntu

Jul 24 2011
0 Shpërndarje
Gjeni përgjigjie shpejt dhe lehtë në Ubuntu

Për ta instaluar, shkruani urdhërat e mëposhtëm në terminal:

sudo add-apt-repository ppa:askubuntu-tools/ppa

sudo apt-get update

sudo apt-get install unity-place-askubuntu

Sapo të kryhet, shkyçni dhe kyçuni sërish, për ta filluar përdorimin e tij. Normalisht, ky program nuk kërkon kyçje dhe shkyçje, por, sidoqoftë, kyerja e kësaj mund të ndihmojë në aplikimin e tërësishëm të ndryshimeve. Ky program do të paraqitet në lëshuesin Unity dhe mund të përdoret për të kërkuar për pyetje në lidhje me Ubuntu. Duke e shkruar një fjalë ose frazë do të tregojë tema që janë të gatshme me fjalët kyçe që i keni përdorur për kërkim. Klikoni në njërën nga temat për ta hapur temën në shfletuesin tuaj të uebit./pcworldlalbanian

Lajmet e fundit>