Ja se si

Gjeni programet që po ua ngarkojnë kompjuterin

Jul 22 2011
0 Shpërndarje
Gjeni programet që po ua ngarkojnë kompjuterin

WhatisHang është një vegël falas që ua lehtëson gjetjen se cili program, skedar ose softuer është duke shkaktuar ngecje të kompjuterit tuaj.  Kjo vegël provon që të gjejë softuerin që po ndalet dhe pastaj paraqet informacionin që mund të ju mundësojë që të kuptoni se çka e shkakton ngecjen e softuerit.

Kjo vegël funksionon, duke filluar nga Windows 2000, për të gjithë versionet Windows, duke përfshirë të gjithë edicionet 32-bit dhe 64-bit.

Shkarkoni WhatIsHang përgjatë NirSoft./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>