Blog

Gjermani, aprovohet projekti i ndërtimit të një rrjeti brodband të kapacitetit të lartë për gjashtë qytete të Bavarisë

Publikuar , 19 Dhjetor 2018
Komisioni tha se rrjeti i ri do të ofrojë deri në 200Mbps për familjet dhe deri në 1Gbps për bizneset dhe institucionet publike. Gjermani, aprovohet projekti i ndërtimit të një rrjeti brodband të kapacitetit të lartë për gjashtë qytete të Bavarisë

Komisioni Evropian ka aprovuar ditën e Marte projektin për ndërtimin e një rrjeti të broadband të kapacitetit të lartë në gjashtë qytete në rajonin Gjerman të Bavarisë.

Ky projekt do të ofrojë internet të shpejtësisë së lartë kur tregu vendos nuk e jep dot duke përmbushur objektivat e internetit broadband të Bashkimit Evropian.

Komisioni tha se rrjeti i ri do të ofrojë deri në 200Mbps për familjet dhe deri në 1Gbps për bizneset dhe institucionet publike.

Gjashtë qytetet që do të përfitojnë janë: Berching, Ebersberg, Hutthurm, Kammerstein, Kleinostheim and Kulmbach. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  TikTok thotë se nuk mund të bëjë asgjë pa aprovimin e Kinës