Softuer

Gjetës i skedarëve të dyfishtë

Publikuar , 02 Janar 2009
0
Gjetës i skedarëve të dyfishtë

Nëse jeni të lodhur nga skedarët e dyfishtë, provoni Easy Duplicate File Finder (find.pcworld.com/61356). Kërkoni gjithë skedarët ose vetëm fotot dhe i filtroni sipas madhësisë. Mund t’i fshini skedarët e dyfishtë, ose në mënyrë të sigurt t’i zhvendosni në një dosje tjetër. Ky program ju mbron nga fshirja e skedarëve dhe dosjeve të sistemit, kështu që nuk keni pse merakoseni. Programi falas punon në XP dhe Vista.

Easy Duplicate File Finder zvogëlon hapësirën e përdorur kot duke kërkuar për skedarë të dyfishtë të padëshirueshëm

LEXO EDHE:  Tashmë mund të krijoni aktivitete në aplikacionin Google Maps

Lajmet e fundit>