Lajmet

Gmail kthehet online pas dy orësh

Feb 24 2009
0 Shpërndarje
Gmail kthehet online pas dy orësh

Arsyeja e kësaj ndërprerje nuk ishte menjëherë e ditur, por disa përdorues në Europë dhe Azi të Marten nuk kanë mundur të hapin inbox-in e tyre ose i është dashurr të presin disa minuta deri sa i është hapur inbox-in.

Në  faqen e përkrahjes, Google ka deklaruar se “Jemi në dijeni me problemi që ka prekur shumë prej përdoruesve të Gmail. Jemi duke punuar shumë për ta zgjidhur problemin dhe do t’ju lajmërojmë për çdo ndryshim. Ju kërkojmë ndjesë për bezdisjen dhe problemet që kemi mundur të shkaktojmë.” Gmail kishte pasur disa ndërprerje edhe gjatë Gushtit të vitit të kaluar.

Lajmet e fundit>