Lajmet

Gmail tani dhe offline

Dec 9 2009
0 Shpërndarje
Gmail tani dhe offline

Aaron Whyte, programues i google shpalli të hënën në një blog se “Gmail offline tashmë është promovuar nga faza e laboratorit dhe është pjesë integruese e Gmail”.

Ky tipar i Gmail varet nga shtesa e shfletuesit të Google e quajtur Gears ju lejon të lexoni dhe manaxhoni emailin tuaj edhu kur nuk keni akses në internet. Mesazhet e dërguara rreshtohen në pritje dhe dërgohen menjëherë kur rilidheni me webin dhe aksesoni sërisht llogarinë tuaj duke u sinkronizuar me serverin.

Lajmet e fundit>