Blog

God Mode në Windows 7

Dec 8 2010
0 Shpërndarje
God Mode në Windows 7

Me të vërtet PC World, paraqet një vendtakim për të gjithë IT botën Shqiptare në mënyre që gjërat që ndodhin ne fushën e IT-së, të lexohen në gjuhën e ëmbël Shqipe!

Një gjë e vogël por diçka qe do t’i ndihmonte shumë shfrytëzuesit e Windows 7, është ky folderi i pa dokumentuar ne Windows 7 qe quhet GodMode.

Atë mund ta krijoni duke krijuar folder te ri ne desktop apo kudo tjetër dhe duke riemëruar folderin me këto karaktere: GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}.

Kjo “GodMode” para pikës është vendosur për ta meruar folderin me rastin e krijimit, gjë qe ju mund ta nderoni sipas dëshirës, varësisht se si doni ta emëroni folderin ne te cilin do te gjeni përmbajtje shume interesante brenda.

Ja vlen ta provoni!

Lajmet e fundit>