Softuer

James Bond 007 po ringjallet

Publikuar , 25 Shtator 2010
0
James Bond 007 po ringjallet

Ringjallja e Goldeneye 007 do të jetë padyshim një ngjarje e madhe që do të tërheq vëmendjen e gejemrëve përmes sistemit klasik të luajtjes së bashku me miqtë pasi që ndanë ekranin deri në katër pjesë, duke mundësuar që katër lojtarë të luajnë në të njëjtën kohë.

Edhe pse Pierce Brosnan veçohej në rolin e Bond në lojërat origjinale të Goldeneye në vitin 1997, aktori i tanishëm i Bond, Dainiel Craig do të jetë i veçuar me zë dhe pamje në lojën e re për Wii.
Versioni i ri i Goldeneye 007 do të arrijë për Wii me 2 nëntor të këtij vii, por derisa të arrij kjo ju kënaquni me këtë video që mund ta shihni më poshtë.

LEXO EDHE:  Aplikacioni Viber ka një funksion të ri që do ta dashuroni