Softuer

Google bënë ndryshime për të dënuar faqet me “kualitet të dobët”

Publikuar , 25 Shkurt 2011
0
Google bënë ndryshime për të dënuar faqet me “kualitet të dobët”

Ky ndryshim sipas kompanisë është dizajnuar që të ul renditjet e faqeve të cilat Google i sheh si faqe me “kualitet të ultë”. Faqet të cilat prodhojnë përmbajtje origjinale apo informacione të cilat Google i konsideron si të rëndësishme supozohet se do të renditen më lartë në bazë të sistemit të ri, ndërsa faqet tjera të cilat po bëhen “ferma të përmbajtjeve të kopjuara” do të pësojnë në rënditje.

Ndryshimi do të fillojë të shfaq ndikimet e para në rreth 12 për qind, ndërsa sipas Google sistemi i ri i vlerësimit së pari do të funksionojë në SHBA dhe më pas në pjesën tjetër të botës. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Instagram bën lëvizjen më të madhe për të rivalizuar YouTube