Lajmet

Google Calendar probleme në mbarë botën

Nga: PCWorld Albanian
Publikuar , 18 Qershor 2019
0
Kompania konfirmoi ndërprerjen e shërbimit përmes Statusit të G Suite duke thënë se ishte duke hetuar problemet me Google Calendar. Google Calendar probleme në mbarë botën

Google Calendar u godit nga disa probleme aksesi pasditen e të Martës të cila tu përhapen me shpejtë në mbarë botën.

Kompania konfirmoi ndërprerjen e shërbimit përmes Statusit të G Suite duke thënë se ishte duke hetuar problemet me Google Calendar dhe premtoi informacion lidhur me ngjarjen.

Sipas raportimeve përdoruesit nuk aksesonin dot shërbimin. Shërbimet e tjera të Google nuk janë prekur nga problemi i Google Calendar.

Në këto momente shërbimi duket se i është kthyer normalitetit ndërsa Google tha se prioriteti numër një i kompanisë është qëndrueshmëria dhe cilësia e shërbimeve.

Ende nuk ka një shpjegim nga Google çfarë e ka shkaktuar ndërprerjen. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Aksesi në internet, teknologjia më e përdorur DSL