Blog

Google Chrome shpall tabletë koncept OS

Publikuar , 02 Shkurt 2010
0
Google Chrome shpall  tabletë koncept OS

Shtëpia e projektit burim të hapur të shfletuesit Google Chrome web-in dhe sistemin operativ – tregon një imitim-së një tabletë ndërfaqen e përdoruesit mund të jetë e mundur. Ajo tregon se si dy anët e një ekrani të vetm, të mëdha mund të përdoren njëkohësisht për të kryer detyrat e informatikës, si shkrimi i postës elektronike dhe kërkkimi ne web.
Apple javën e kaluar zbuloi iPad, një kontakt tabletë me ekran shum te bukur, kompjuter të ngjashëm në pamje dhe ndienja si një kontakt të mëdha iPod. Pajisja ka fituar kritika të ndryshme nga teknologjia dhe ekspertë të industrisë, i cili kritikoi iPad për paaftësinë e saj për të multi-detyrë dhe mungesa e mbështetjes Flash, megjithëse shumë të tjerë gjithashtu tha se do të nisë iPad tendencë për të filluar një tabletë-pajisje.
Disa kompani elektronike të tjera të konsumit, duke përfshirë HP, mendohet të jetë duke punuar në tabletë e tyre kompjutera te bukur./Dard1/

LEXO EDHE:  "Deepfake" po bëhen më të lehta për tu krijuar

Lajmet e fundit>