Lajmet

Google Compute Engine tani në dispozicion për të gjithë, shton disa veçori të reja

Publikuar , 04 Dhjetor 2013
0
Google Compute Engine tani në dispozicion për të gjithë, shton disa veçori të reja

googleKompania Google ka lajmëruar që Makina e saj për Llogaritje është tani në dispozicion për të gjithë, duke nënkuptuar që është makinë e hapur për të gjithë zhvilluesit.

Ndërsa teknologjia e makinës virtuale pati disa përditësime për të shtyrë zhvilluesit që e përdorin atë për të përdorur aplikacione dhe shërbime.

Google është duke e ulur koston e instancave të veta më të popullarizuara në Makinën për Llogaritje me 10 për qind, në mbarë botën, ndërsa është bërë zgjerimi i mbështetjes së sistemit operativ për t’u kujdesur që të jetë për çdo lloj, bërthamë ose softuer të Linux-it. Kjo është e tëra.

Tani janë 16 instanca kyçe, për ata që kërkojnë fuqi dhe memorie shtesë, mirëmbajtje transparente dhe Disqe të Qëndrueshëm më të shpejt dhe më të lirë. Për më tepër hollësi, mund të shihni videon e mëposhtme. (PCWorld Albanian)

[youtube id=”5u34fLAe_1Y”]

LEXO EDHE:  Trafiku Evropian i internetit për pak minuta kaloi nga Kina

Tags >

Google
Lajmet e fundit>