Vëzhgim

Google dëshiron të sfidojë iPhone 5

Publikuar , 09 Gusht 2011
0
Google dëshiron të sfidojë iPhone 5

Ne ju kemi treguar Google është duke shikuar për ta shtyrë lëshimin e pajisjeve Ice Cream Sandwich pasi që iPhone 5 i Apple pritet që të lëshohet në shtator ose tetor dhe ndërmarrja Mountain View nuk dëshiron që përdoruesit të heqin dorë nga kontratat (veçanërisht zotëruesit e pajisjeve DROID) dhe të kalojnë në iPhone 5.

Deris zotëruesit e “Droid” janë në Verizon, i cili nuk ka e ka përsipër barrën e pajisjeve Nexus, Google do të dëshirojë që të mbajë njerëzit në platformën e vet. Gjithashtu, si rival i ri i iPhone 5 mund të quhet edhe Galaxy S2 nga Samsung që pritet të lëshohet gjatë muajve të ardhshëm./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë