Lajmet

Google Docs përditësohet me opsione të reja për editimin e fotografive

May 6 2014
0 Shpërndarje
Google Docs përditësohet me opsione të reja për editimin e fotografive

SNP_7AA208A6D83FEB20914A0C54BF040008E67C_6012428_en_v1Google ka përditësuar Google Docs me disa mjete të reja të thjeshta për editimin e imazheve. Tashmë ju mund të prisni, rrotulloni dhe të shtoni kufijtë anash imazhit në një dokument pa qenë nevoja e largimit nga aplikacioni për ta bërë këtë gjë.

Për ata me një kujtesë të fortë, kjo është e njëjta veçori që u lançua pak kohë më parë tek aplikacioni Google Slides dhe pikërisht u bë ky ndryshim nga fundi i muajit mars. Tashmë vetëm Google Sheets nuk e ka këtë funksionalitet, megjithëse kjo është veçoria që më pak kanë pasur nevoje kjo treshe aplikacionesh të Google. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>