Lajmet

Google Earth shton pamje live të parqeve kombëtare dhe pikave turistike

Jul 6 2017
0 Shpërndarje
Tashmë pjesë e saj do të jenë përmbajtjet live. Seksionin Voyager, me anë të cilit përdoruesit kalojnë në një tur në vend të ndryshme turistike, ofron pamje live të tij. Google Earth shton pamje live të parqeve kombëtare dhe pikave turistike

Google Earth kaloi nëpër një ridizajnim masiv në fillim të këtij viti duke shtuar veçori të rejua si mbështetje për shfletuesit, hartat 3D dhe kartat e informacionit.

Tashmë pjesë e saj do të jenë përmbajtjet live. Seksionin Voyager, me anë të cilit përdoruesit kalojnë në një tur në vend të ndryshme turistike, ofron pamje live të tij.

Pika e parë turistike e përfshirë është Katmai National Park në Alaska ku shfaqen disa ari të murrmë të cilët sapo janë zgjuar nga gjumi i tyre dimëror për të kapur salmon në Lumin Brooks.

Ekipi i Explore.org ka vendosur pesë kamera në Katmai e një prej tyre edhe brenda ujit. Pamjet live mund ti shikoni në këtë link në Chrome. /PCWorld Albanian

Lajmet e fundit>