Lajmet

Google Glass tani ka aplikacionin e ndarjes së të dhënave në ueb

Publikuar , 17 Shtator 2013
0
Google Glass tani ka aplikacionin e ndarjes së të dhënave në ueb

FVersioni eksplorues i Google Glass është më shumë një version testues ku mund të ndodhin përmirësime nga më të ndryshime ose ndryshime.

Një nga planet më të fundit që i bashkëngjitet zhvillimit të Google Glass mesa duket lidhet me pasjen e kësaj pajisjeje akses në Internet në mungesë të një lidhjeje të internetit pa tel.

Engadget raporton se një përmirësim i ri e lejon aplikacionin në Android, MyGlass për të dhënat, të eliminojë nevojën për një konfigurim lidhës me Bluetooth dhe krijon një plan të dhënash shtesë nga një operator me një kosto të caktuar.

Google Glass aktualisht zotërohet jo në masë, por nga disa që kanë paguar më përpara çmime të larta për ta patur. Gjithsesi në momentin që do bëhet publike për të gjithë konsumatorët atëherë do të shohim sfidat që ky përditësim do të sjellë për shkak të bashkëpunimit me operatorët. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Google bën lëvizjen e paprecedent në 11 vite të shfletuesit Chrome