Biznes

Google hetohet nga Teksasi

Sep 6 2010
0 Shpërndarje
Google hetohet nga Teksasi

Hetimi i nisur nga Teksasi është ngjashëm me atë në Europë në të cilin po hetohen praktikat punuese të Google me dyshimin se gjiganti Google po bën diskriminimin e kompanive të caktuara në rezultatet e kërkimeve.

Kompanitë të cilat kanë paditur Google janë:Foundem,TradeComet dhe MyTriggers. Google konfirmoi gjithashtu se ka pranuar kërkesën nga prokurori federal i Teksasit dhe është përgjigjur ndaj padive, mirëpo përfaqësuesit e Google thanë se do të ketë bashkëpunim në mes tyre dhe hetuesve,duke pasur parasysh se besojnë se ata janë duke punuar në interesin e përdoruesve.

Lajmet e fundit>