Vëzhgim

Google ju mundëson vëzhgimin e identitetit tuaj online

Publikuar , 27 Qershor 2011
0
Google ju mundëson vëzhgimin e identitetit tuaj online

Pjesa “Unë në Web” lidh profilin tuaj me uebfaqe të ndryshme që kanë të bëjnë me ju. Këto lidhje janë faqe që janë të integruara në profilin tuaj në Google. Ju më parë keni qenë në gjendje që t’i shihni këto përgjatë profilit, por seksioni i ri ju ofron mundësinë për t’i parë të gjithë profilet në një vend të vetëm.

Vegla “Manage Alterts” është e gatshme nga vegla Me on the Web duke klikuar në “Set up search alterts for your data”. Kjo do të ju mundësojë që të merrni lajmërime me email nga Google kur përmendet emri, emaili ose ndonjë fjalëkyçe për kërkim që ju e zgjedhni përmendet diku. Kjo për shembull do të mund të përdorej tek një prodhim që ju e keni ndërtuar ose një emër i ndonjë biznesi.

Ju mund të shihni veglën Me on the Web dhe të filloni t’i rregulloni lajmërimet duke vizituar panelin tuaj në Goolge./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Çfarë është Artikulli 13 i ligjit të ri Evropian të të drejtave të autorit?

Lajmet e fundit>