Lajmet

Google lançon versionin Beta 3 të Android P

Publikuar , 03 Korrik 2018
Për një pjesë të madhe të masës, kompania do të organizojë një Reddit AMA më 19 korrik për të mbuluar të gjitha ato pyetje teknike në lidhje me sistemin e ri operativ. Google lançon versionin Beta 3 të Android P

Ende nuk ka një emër zyrtar (“Popsicle”, “Peppermint”) por Google thotë vetëm se është një version i fundit i Android P.

Versioni i ri arrin një muaj pas Beta 2 me atë që në masë të madhe ka të bëjë me rregullimet e bug-it dhe rregullimet e stabilitetit.

Ky është përditësimi i fundit i madh i kompanisë që po dërgon tek zhvilluesit para versionit përfundimtar të sistemit operativ celular, që do të dalë për pjesën tjetër të përdoruesve, më vonë këtë verë.

“Me API-t e zhvilluesve tashmë të finalizuar në përditësimin e mëparshëm,” tha zëvendës presidenti i Inxhinierisë së Android Dave Burke në një postim në blog lidhur me njoftimin, “Beta 3 tani na sjell shumë afër asaj që do të shihni në versionin përfundimtar të Android P.

“Ndër përditësimet kryesore këtë herë janë API-t e finalizuar kështu që zhvilluesit mund të fillojnë testimin dhe ndërtimin e aplikacioneve për versionin e ri të softuerit.

Bashkë me mjetet e sistemit në dispozicion ofrohet mbështetja me shumë kamera, njoftime të zgjeruara, prerje të ekranit dhe ImageDecoder.

Përditësimi është tashmë në dispozicion për zhvilluesit me akses në një pajisje Pixel. Ndërkohë, ata që tashmë janë në drejtimin e Beta 2, do të marrin përditësimin automatikisht.

Për një pjesë të madhe të masës, kompania do të organizojë një Reddit AMA më 19 korrik për të mbuluar të gjitha ato pyetje teknike në lidhje me sistemin e ri operativ. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Xiaomi bën atë për të cilën tallej me Apple 4 muaj më parë