Vëzhgim

Google lanson YouTube në Keni

Publikuar , 05 Tetor 2011
0
Google lanson YouTube në Keni

E për Keniasit që kanë lidhje të dobët të internetit, ata do të mundë të shfrytëzojnë YouTube Feather që ju mundëson përdoruesve të shikojnë faqe me latency më të ulët të mundur. Kjo arrihet duke limituar veçoritë e gatshme disa herë dhe duke e bërë një shfrytëzim më të avancuar të teknikave të uebit për të reduktuar sasinë totale të bitave të shkarkuar nga shfletuesit.

Për të vepruar në këtë drejtim dhe për të promovuar qasjen dhe zhvillimin e YouTube në Keni, Google ka bërë partneritet me mediet e Kenis, duke përfshirë Kenya Broadcasting Coporation dhe Nation Megia Group TV Channel – NTV Kenya. 

Për të mësuar më shumë shikoni videon e mëposhtme. 

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë