Softuer

Google lason shërbimin muzikor OneBox

Publikuar , 29 Tetor 2009
0
Google lason shërbimin muzikor OneBox

Përmes shfrytëzimit të OneBox, futja e të dhënave kërkuese do të gjenerojë lidhje drejt një shikimi paraprak me zë për ato këngë që ofron nga MySpace, e cila ka blerë iLike apo ndryshe Lala.

Kompania gjithashtu është duke shfaqur lidhje tek faqet si Pandora, imeem dhe Rhapsody, duke ofruar rezultate më të zgjeruara për muzikë.

“Kjo veçori nuk bënë thjeshtë kërkim më të thjeshtë. Kjo gjithashtu ndihmon që njerëzit të zbulojnë burime të reja të muzikës së licencuar online duke ndihmuar artistët të zbulojnë gjenerata të reja të adhuruesve dhe të ri-lidhen me dëgjues të vjetër” tha Google në blogun e saj,

“Përdoruesit tanë adhurojnë muzikën, dhe kjo vegël shpalos miliona tituj muzikor për kërkues nga shërbimet si MySpace dhe Lala e deri tek Pandora, imeem dhe Rhapsoy.

Kjo veçori do të ofrohet vetëm në SHBA.

LEXO EDHE:  Windows 10 merr përditësimin e dytë madhor për 2019