Lajmet

Google Maps tregon stacionet e karikimit të makinave elektrike

Nga: PCWorld Albanian
Publikuar , 23 Prill 2019
0
Në detajet e stacioneve tregohen shpejtësi karikimi dhe lloje e portave në mënyrë që shoferët të mos shpenzojnë kohë. Google Maps tregon stacionet e karikimit të makinave elektrike

Tani e tutje për të gjetur një stacion karikimi për makinat elektrike mjafton të drejtoheni tek aplikacioni Google Maps.

Versioni më i fundi i aplikacioni për Android dhe iOS madje edhe ueb tashmë tregon në kohë reale stacionet e makinave elektrike duke u dhënë përdoruesve shans të planifikojnë më mirë udhëtimet e gjata.

Por aplikacioni nuk tregon stacionet e karikimit të makinave Tesla edhe pse për atë ekziston një aplikacion më vete por do të mbulojë stacionet Chargemaster, Evgo, SemaConnect dhe Chargepoint.

Në detajet e stacioneve tregohen shpejtësi karikimi dhe lloje e portave në mënyrë që shoferët të mos shpenzojnë kohë. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Këto janë diferencat më të mëdha mes iPhone 11, iPhone 11 Pro dhe iPhone 11 Pro Max