Vëzhgim

Google+ me API fillestare

Publikuar , 27 Tetor 2011
0
Google+ me API fillestare

Por përqëndrimi kryesor i Google+ është në konceptin për të shkëmbyer rrathëet. API-ja për atë është mbase një që çdokush është duke e pritur. Kjo është mjaft me rëndësi pasi që përfshin lidhje të ndërlikuara dhe përfshirje hileqare në privatësi. Edhe më e rëndësishme do të jetë shkrimi i API-së. Por sërish, me elementin për rrathë, është e komplikuar.

Chris Chabot nga Google flet më shumë për këtë API fillestare në Google+.

“Këto API ua mundësojnë që të riktheni informacionet publike të profilit dhe postimet publike të përdoruesve të Google+, dhe ata e vendosin themelimin mbi ju për ta ndërtuar së bashku –Asgjë e shkëlqyeshme nuk është ndërtuar në një vakum kështu që jam i ngazëllyer për ta filluar bisedën për atë që platforma Google+ duhet të duket,” shkruan ai./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë