Softuer

Google+ me një veçori të re tekstuale në fotografi

Publikuar , 17 Janar 2012
0
Google+ me një veçori të re tekstuale në fotografi

Google ka bërë shumë të lehtë shtimin e tekstit në imazhe dhe është thjeshtë procedure që nënkupton shtimin e një imazhi në SHAREBOX në Google+, dhe më pas klikimi i opsionit “Add text” dhe puna pëfundoi. Nëse ju jeni përdorues i Google+ dhe e konsideroni vetën si person që parapëlqen futjen e tesktit në fotografi atëherë kjo do të jetë diçka e mirëseardhur për ju. 

“Duke shtuar pak fjalë në një fotografi apo një LOL, mund të tërheq vëmendjen e asaj që ju e shihni si pjesën më interesante. Sot ne po sjellim një veçori të er që e bënë shumë më të lehtë shtimin e një teksti të madh sipër fotografive tuaja. 

Provojeni, duke vendosur një fotografi në sharebox në Google+ Dhe më pas klikoni “Add text” nën fotografi. Shkruani diçka çesharake dhe shpërndajeni me miqt”. 

Kështu shkroi Google në një njoftim zyrtar. 

Ky funksion me gjasë nuk do të jetë aktiv menjëherë tek të gjitha llogaritë, por nëse nuk e keni aktiv atëherë prisni pak sepse kjo do të paraqitet gradualisht tek të gjithë përdoruesit gjatë ditëve në vazhdim. /pcworldalbanian

 

LEXO EDHE:  Privatësia, lufta e re mes shfletuesve