Vëzhgim

Google me shërbim të ri për cloud

Publikuar , 10 Shkurt 2012
0
Google me shërbim të ri për cloud

Ashtu siç është raportuar nga WSJ, Google do të lëshojë shërbimin e ri për përdoruesit. Duke planifikuar për të garuar me ofruesit e tjerë të shërbimeve cloud, si drop box – që është njëri nga shërbimet më të mëdha dhe mbase më të mirë online deri më tani, që mund të përdoret si nga përdoruesit e celularëve, po ashtu edhe për përdoruesit që kanë desktop – Google është duke shpresuar për të marrë përparësi të pozitës së vet në bord dhe të duket si një nga shërbimet më të mira.

Me shumë shërbime të ngjashme me cloud si YouTube, Docs, Gmail, etj., të cilat tashmë ofrohen në treg nga Google, nuk ka nevojë për ngarkesë cloud por, ende gjiganti për kërkime është duke e lëshuar ngarkesën cloud. Por, nëse kjo nismë është dizajnuar për të ofruar një platformë për të gjitha shërbimet, të ofruara nga Google, atëherë ky shërbim i ri për cloud mund të ketë mjaft sukses./pcworldlabanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë